Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
200 gram havrekex (typ Hobnobs). 3. 3. 200 gram havrekex (typ Hobnobs). Jag är så inspirerad av danska Maja Vase och har försökt mig på att göra lite bakverk som liknar hennes
1300 g Philadelphia classic naturell. 1300 g mörk choklad. 13 tsk neutral olja. 110 digestivekex 300 g Philadelphia classic naturell 50 g rumstempererat smör 5 dl florsocker 300 g mörk choklad 3 tsk neutral oljaMixa samman digestivekex, Philadelphia classic naturell och florsocker till en jämn smet. Grovhacka den mörka chokladen och smält över vattenbad eller i mikrovågsugn under 30 sekunders-intervaller
1350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk). 130 g vit choklad. 1Pajskal40 g kokos (1 dl) 120 g florsocker (2 dl) 220 g cornflakes (11 dl) 350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk) 280 g ljus sirap (2 dl) 0,5 krm salt. 1Garnering30 g vit chokladPajskal. Sätt formen i frysen i 30 minuter. Låt stelna i frysen i 30 minuter
1300 g vit choklad. 13 citroner (saft och skal). 1Fyllning300 g vit choklad 2 dl vispgrädde 600 g färskost 1 dl strösocker. 1Citrontopping2 äggulor 3 citroner (saft och skal) 0,5 dl vatten 1,5 dl strösocker 0,5 tsk agar agar pulver. Blanda ihop kexsmulet med smöret till en formbar massa och tryck ut i en rund springform, ca 23 cm i diameter, där både botten och kanterna är fodrade med bakplåtspapper. Låt koka på medelvärme under konstant omrörning i ca 3 minuter innan du häller toppingen över cheesecaken
En annorlunda och fräsch paj som du snabbt slänger ihop och sen får den stå till sig i frysen. Ca 300 g Digestive kex ( 3/4 delar av ett paket). 3 dl gräddfil. Ca 300 g D. 3/4 delar av. 3 dl gräddfil
While no bake brownies are firming up, make your frosting and enjoy. Pour batter into the lined baking dish and refrigerate for at least 30 minutes to firm up. 3/4 cup pure maple syrup (can sub for honey, agave or brown rice syrup). 3 T maple syrup
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.