Vinterns rotsaker i portionsform Potatis Palsternacka Rotselleri Kålrot Purjolök Cheddarost Grädde Senap Dragon Salt och Peppar 1. Grädda i 200 -225°C till rotsakerna känns mjuka och fin färg fås
Mina väninna älskar vinter och när hon skulle gifta sig blev temat på tårtan självklart vinter. Det är sockerkaksbottnar fyllda med en blåbär och cremostfyllning och choklad
Nu hela vintern och alla olika typer av skaldjur är i säsong. Egentligen är jag ingen paj-person men om man fyller dem med exklusiva råvaror kan det vara riktigt gott som tillbehör
Receptet kommer från Mat-Tina, det är nyårsdesserten som hon lagade i Tinas Julkök. På tal om vinter, har ni måhända någon vit glögg kvar i era skåp som står och samlar damm
Visst kan man väl äta det även mitt i vintern, det finns ju frysta jordgubbar att få tag på. Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
-"Milia pasta. - färsk ananas, i bitar - torkade aprikoser, i bitar eller russin- naturella cashewnötter, rostade i en torr stekpanna- kokosflingor, rostade i en torr stekpanna - färsk koriander - matyoghurt- risFräs lök, vitlök, curry och paprikapulver i en gryta
Det sägs att vintern äntligen är på väg. En annan sak som jag verkligen uppskattar med vintern är att barnen slipper komma hem med ytterkläder och skor som är dränkta i ett kilo lera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.