Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
300 g vit choklad. 3 passionsfrukter. 2 passionsfrukter. Fyllning300 g vit choklad 2 dl vispgrädde 600 g Philadelphia Original 1 dl strösocker 3 passionsfrukter. Garnering maräng, gärna rosa 1 ask physalis, halverade 2 passionsfrukter färsk citronmeliss ätbara blommor, t ex penséer i olika färger
Peppra medsvartpeppar/vitpepparoch salta med flingsalt. passionsfrukt, vit choklad och lite lakrits. Serverade oxfilén på en kronärtskocksbotten fräst i sherry och tillbehöret var de frästa brysselkålen, denna gång i vitlökoch salami
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Varm choklad med skumtomtar ochvit choklad. Att dricka varm choklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vit choklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos ochvit choklad
Nu är det ju bara oktober än så länge, men idag köpte jag även vita hyacinter på Lilling Cottage. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladen och strö halva den över smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.