Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. ), men jag tänkte att det kanske var gott att ha tillsammans medcitron
Den heter egentligen mjölkchokladfudge, men jag tog vit choklad i istället. 100 g vit choklad eller annan valfri choklad, finhackad. 100 g vit choklad eller annan valfri choklad, finhackad
Och det blev lite vit ischoklad med smak av citron. Okej, sista rycket med lite mer julgodis då. När allt smält ihop så tillsätter du citronaromen och rör om väl
Innan jag åt dessa tryfflar för första gången tyckte jag att vit choklad mest var sliskigt sött och rätt oätbart, men efter att ha ätit av de här raringarna insåg jag snabbt att tricket är att ge den vita chokladen en smakkompis, typ citron
Lägg ner det och citronskalet i kastrullen och rör försiktigt tills allt är blandat. 1 dl vit sirap. 100 g vit choklad. rivet skal av 1 citron. Receptet gäller för 50 st 1½ dl strösocker 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 1 dl vit sirap ½ tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 100 g vit choklad rivet skal av 1 citron
200 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Skär med en vass kniv till fyrkantiga bitar när den svalnat. 75 g vit choklad, riven. Blanda grädde, socker, smör och honung i en tjockbottnad kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.