Och det blev lite vit ischoklad medsmakav citron. Förut nåt år hittade jag vit choklad medcitronsmak o då använde jag den direkt men ikväll smaksatte jag med citronarom
Dela passionsfrukten och skrapa ur fruktköttet. 3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. )Garnering 2-3 passionsfrukterGör så här Sätt ugnen på 175°. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 20 min. Täck med plastfilm och frys i minst 3 tim
Dela passionsfrukten och skrapa ur fruktköttet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 20 min. Täck med plastfilm och frys i minst 3 tim. 200 g vit choklad. 2 st passionsfrukter
Vad som hade varit gott är en vit kladdkaka, men den är tyvärr uppäten. Kladdkaka medsmakav apelsin. Svårt med motivationen så här i slutet av terminen
Dessa ska se ut som snöbollar är tanken, smakar en härlig blandning avvit choklad, glögg och rom. Tillsätt grovhackad vit choklad och låt smälta under omrörning
Ullis hade ätit denna kaka helgen innan och blivit helt kär i den så då ville hon att jag, hennes baktokiga vän, skulle få uppleva denna goda efterrätt
Vit chokladkaka med blåbär och citron. Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Smakaav såsen med salt och vitpeppar. Skala vitlöken och pressa den i en kastrull. Fördela laxbitarna med mellanrum på andra halvan av blecket med tomaterna
VIT CHOKLADKRÄM MEDPASSIONSFRUKT OCH JORDGUBBAR. Vänd ner de vispade äggvitorna undan för undan i chokladkrämen med stora luftiga tag, så att luften i äggvispet inte försvinner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.