10,5 krm vitpeppar. Ska du gratinera gratäng med bechamelsåsen så strös ost (ca 1 dl riven lagrad ost) ovanpå bechamelsåsen eller vänds i precis innan bechamelsåsen används
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Har du inga problem med laktos eller mjölkprotein kan du naturligtvis göra såsen med alldeles vanlig vit choklad och någon ljus choklad med apelsinsmak
Först marinerar man kycklingen i marinad med öl ellervitt vin och med valfria färska kryddor. Häll ölen eller vinet i en påse, smula sönder kryddorna och salta och peppra i påsen
½ tsk vitpeppar. (bottenredd ljus grundsås, bechamelsås, som funkar till mycket, tex kokt falukorv med senap eller pepparrot, ostsås till pasta eller lasagne osv
Mandelmaränger med vit chokladfyllning eller grön menar jag. Äggvitor över. Värm vispgrädden i en liten kastrull, eller en skål i mikron, tills grädden nästan kokar
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.