200 g vit choklad. 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. Receptet är från Leilas söta jul med lite egna modifieringar
En liten annorlunda version av den vanliga kladdkakan. Smält margarinet och häll över det över mjölet tillsammans med havregrädden, citronsaften och sirapen och vispa till en fin smet
Den här kladdkakanmedvit choklad och citron är alldeles underbar och passar perfekt till påsken. Den söta vit chokladen passar utmärkt med den syrliga citronen och kombinationen är verkligen läcker
Täckt medvit chokladpannacotta (eget recept). Roy Fares Chokladbottnar men med 1 burk lakritspulver (ta bort lika mkt kakao) (samt 1 påse grovt krossad turkisk peppar för crunch
Rör om ordentligt tills all chokladsmält och tryffelkrämen blivit blank och slät. Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Jag hittade en kladdkakamed lemon curd och vit choklad och insåg att jag hade allt hemma om jag halverade receptet så jag tog en mindre form och gjorde enligt receptet
Servera gärna med hallon. Bryt 150 g av chokladen i bitar och smält i vattenbad tillsammans med smöret under omrörning. Häll upp i en form, som är 30x25 cm, klädd med bakplåtspapper. 250 g vit choklad
Underbar krämig kladdkakamedvit choklad, kokos och citron. Känn med en sticka, den ska vara kladdig. Täck kakan med aluminiumfolie om den börjar få för mycket färg
Garnera med grädden eller servera den till. 100 g vit choklad. Smält smöret. Ta kastrullen från värmen. Lägg i chokladen i bitar och rör tills den smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.