Skiva päron i tunna skivor ochlägg på. Lägg i en glasburk. VITPIZZAMED GETOST PÄRON OCH ROSMARIN. Skär upp pizzan som snittar och servera som småplock före maten
Skär champinjonerna i grova bitar läggochlägg dem ovanpå osten. Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vitpizzamed svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Strö på ett lager gruyèreost, gul lök, sidfläsk ochlägg på svartkålsblad. Pizzadeg. Försök att sträcka och vika degen medan du knådar, på så vis sträcks glutenproteinet och botten blir mycket krispigare
Knåda degen slät, olja en skål ochlägg i degbollen, olja också degbolllen. Fördela ruccolan över pizzan när den kommer ut ur ugnen och servera med en blandad sallad
Pizzadeg På vetesurdeg. Blanda surdegen med resten avingredienserna. flingsalt och svartpeppar. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pesto och kapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut ochlägg på rucola, hyvla över rikligtmed parmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
Knåda degen slät, olja en skål ochlägg i degbollen, olja också degbollen. Inspirerad av Berlinresan blev det idag en pizzamedvit sparris toppad med salladslök och ruccola
Mosa kikärtorna grovt med en gaffel och blanda väl medäggenoch den rivna osten, smaka av med salt. Det passade väldigt bra eftersom vi skulle äta en vitpizza, alltså en utan tomatsås
Servera med egengjord pizzasallad. Lägg kvist tomaterna på pizzan. färdig pizzadeg. har du lite tid över, knåda snabbt ihop din deg med vatten, mjöl, bakpulver och lite salt
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Hacka lakritsen ochlägg i en kastrull tillsammans med vattnet. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna innan du lägger både frön och stång i grädden och sockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.