Idag blir det vit sparris i formen av en len och krämig soppa. Smaksätt med salt & vitpeppar. 250g Vit sparris1msk Smör & rapsolja, 50/501st Vitlöksklyfta5dl Kycklingfond1dl Vispgrädde 40%4msk Stenbitsrom2msk GräslökSalt och vitpeppar från kvarnSåhär kan man göra. Tillsätt kycklingfonden och låt koka sakta i ca 20-25min till sparrisen faller sönder lätt. 250g Vit sparris. 50/501st Vit
——————-. En krämig, vitsparrissoppa med mycket smak. Jag tycker om idéen att använda mig av allt när jag lagar mat så när jag sist gjorde min picklade vita sparris, kokade jag också direkt soppa på skalen som blev över
Vitsparrissoppa är riktigt gott och passar perfekt som en förrätt till den grillade huvudrätten. 800 g vit sparris. 4 dl torrt vitt vin. 800 g vit sparris. 4 dl torrt vitt vin
Grön sparrissoppa med vit tryffeloljaPortioner. Skiva ner resten av sparrisen och fräs tillsammans med lök och vitlök i smöret tills löken är mjuk och genomskinlig
Tillsätt grädde och mjölk och smaka av med salt och vitpeppar. Tillsätt vitt mousserande vin. 400 g vit sparris. 1salt, vitpeppar. 112 cl vitt mousserande vin. 1Fräs lök och vit sparris i smör i en gryta utan att de tar färg
vitpeppar. Och för att vara första g jag knåpat ihop ett Lchf- bröd själv så va dom helt ok. -). Va så längesen jag åt smörgås/bröd men tänkte att ett Lchf bröd till vore ju inge fel
1 - 2 msk currypulver. 1 - 2 msk currypulver. 23 Mars 2016. Kyckling,. påsk. Lchf Curryröra med Kyckling. Curryröra med kyckling, en perfekt rätt till buffébordet
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
FRÖKNÄCKE (LCHF)1 plåt1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön0,5 dl hela linfrön2 msk pofiber1 msk fiberhusk0,5 tsk havssalt0,5 dl (50 g) kokosfett utan smak (eller osaltat smör)2,5 dl kokoande vattenLite flingsalt att strö överGör så här. Ställ in igen ytterligare 10-20 minuter tills knäcket börjar få lite färg. Sänk temperaturen på ugnen till 50-75 grader och låt knäcket stå tills det torkat helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.