Ringla oljan över pizzan se till att även få medvitlöksbitarna. Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. salt och olivolja. Vit fisk med dragon, citron ochvitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor
Fräs dem i olja i en stekpanna på medelhög värme några sekunder. Smaka av med salt. Tillsätt chili, vitlökoch vin och låt koka in, cirka 3 minuter, broccolin ska fortfarande vara spänstig. 4 st vitlöksklyftor. 1 dl vitt vin
Smaka av medvitlökoch salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.