Skala och skär i mindre bitar. Varm rödbetssallad. Skär löken tunt och halveramtomaterna. Lägg de varma grönsakerna i en bunke och blanda med lök, babyspenat, tomater, olivolja och smulad fetaost
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Ingredienser Portioner. 4 500 g färdiggokta rödbetor 1/2 tsk flingsalt 1 burk matvete (à ca 400 g) 1 påse babyspenat eller ruccola (à 65 g) 150 g getost av chèvretyp 600 g varmrökt makrill eller lax Senapsdressing 1 1/2 tsk dijonsenap 1 msk färskpressad citronjuice 1 tsk flytande honung 1/2 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Förvälld vitkål, stekt lax, grönsaker och en enkel vitlökssås, super. Här har vi det rätt lugnt efter en vecka med feber och förkylningar om vartannat, skönt att kurera hela familjen lite
) Smakerna är verkligen otroligt goda tillsammans och vaniljpäronen är pricken över i. Kommer ni ihåg att jag har pratat om en urgod rödbetssallad som de serverar på Ingeborgs här i Örebro
Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Toppa med granatäppelkärnor och. Fördela rucola, rödbetor, smulad fetaost, valnötter och physalis på 4 tallrikar
Valet föll på att gräddstuva vitkål, lite som i tyskland, fast ändå inte. Min kompis hade beställt Linas matkasse och fått Italiensk fläskkorv, något hon verkligen inte kunde tänka sig att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.