Eftersom jag är väldigt förtjust i smakerna parmesan, vitlök ochpersilja ihop så var det även de som fick spela huvudrollen tillsammans med en skvätt citron, salt och peppar
Smaka av och blanda i tomat samt salami, vänd runt och toppa med hyvlad parmesan samt några varv med svartpeppar kvarnen och avsluta med några droppar olivolja
Blanda majonnäs med citronskal och saft. Späd eventuellt såsen med vatten för en tunnare konsistens. Vispa ner olivolja i en tunn stråle så majonnäsen och oljan binder
Avsluta med riven ost, salt och peppar. Späd eventuellt såsen med vatten för en tunnare konsistens. Vispa ner olivolja i en tunn stråle så majonnäsen och oljan binder
Platta till sist ut "bollarna" med en stekspade så att de sjunker ihop lite. Finhacka under tiden vitlöken och den gula löken, samt persiljan som inte behöver vara så finhackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.