Ett saftigt och mjukt bröd fyllt medörter, ostoch grönsaker. Häll i de torra ingredienserna och blanda ytterligare snabbt ihop med elvispen utan att vispa för länge
Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten
Vitlöksbröd kan ju vara något utav det godaste som finns, och tänk er att lägga till lite seg och mumsig ost till det så kan ni ju tänka er hur gott det kan bli
Toppa medörter av något slag. Tillsätt det övriga och blanda väl. Strö över osten. Ös upp degen på bänken och arbeta den ordentligt tills den är jämn och elastisk
Eller som jag gjort med gårdagens rester, brett på ett tjockt lager på en tjock skiva vitt bröd och toppat medost som jag låtit stå i ugnen ett par minuter tills osten smält
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinka ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök ochparmesanostoch smarriga och varma cocktailtomater
Gjorde ju då denna gång medphiladelpiaostmed grillad paprika, pepparsalami använde vi då det är vår favorit ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök och mozzarella, tomat, olivolja, balsamvinäger och basilkasallad till
Dela körsbärstomaterna i kvartar och dela mozzarellan med fingrarna i mindre bitar. Stansa ut runda eller fyrkantiga raviolis (eller skär med vass kniv)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.