Rensa den orensade strömmingen och skölj den i kallt vatten. Drag av skinnet. Skär dillstjälkarna grovt och lägg dem i lagen tillsammans med strömmingen
Förstår inte varför viinte äter mer strömming. Det är ju faktiskt jättegott och också väldigtbilligt och dessutom så är det ju roligare att varierasiglite med fisksorterna
Utan tvekan är detta det bästa strömmingsreceptet jag nånsin testat. Har alltid bara stekt mina vända i ströbröd, men att doppa i créme fraicheblandningen och sen grovt rågmjöl
Stekt strömming med potatismosStrömming kan varieras på många sätt. Detta recept är med en klassisk senaps- och dillfyllning, men låt gärna fantasin ha spelrum
Lägg strömmingsfileérnaiblandningen och låt dem ligga kallt iminst ett par timmar. Vispaihop grädde, senap och äggulor lätt och krydda rejält med svartpeppar och lagom med salt
Har aldrig testat grava strömming förut så det var lite spännande. Trodde det skulle bli en speciell smak men tycker att det smakade som vanliginlagdsill
I december testade jag att använda saltad svamp istället för strömming. I många år lagade jag en vitlöksgravadstömmingenligt ett recept från fiskrestaurangencatteleini Stockholm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.