Fräs dem i olja i en stekpanna på medelhög värme några sekunder. Smaka av med salt. Tillsätt chili, vitlök och vin och låt koka in, cirka 3 minuter, broccolin ska fortfarande vara spänstig. 1 st röd chili. 1 dl vitt vin
Lägg dem i en kastrull med vin och pressa en lime över. ½ liter vitt vin. Strimla chilin och dela limen. Klipp över lite persilja, dela en till lime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vin till
Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Avsluta med isbitar. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.