Vitvinsbrässerad kycklingfilé med krassesås
Mat för hälsan
Mat för hälsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 portioner
  • 12 kycklingfiléer 1 dl matolja
  • 1 dl flytande honung
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 3 tsk salt
  • 3 tsk grovmalen svartpeppar
  •  
  • Till stekning
  • 25 gram smör/margarin
  •  
  • Till brässering
  • 2 1/2 dl vatten
  • 3 dl vitt vin
  • 2 gula lökar
  • 25 gram smör/margarin
  • 3 dl vitt vin
  • 3 dl vatten
  • 2 tärningar kalvbuljong
  • 6 dl Creme fraiche
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • 1 dl finhackad smörgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.