Lägg röstin på ett fat och dekorera med kallrökt lax, den krämiga laxröran, stenbitsrom, finhackad rödlök, finriven Västerbottensostoch till sist ett flarn av Västerbottensostoch en liten kvist med dill
Ta upp dem med hålslev och låt dem rinna av på hushållspapper. Toppa med färsk rosmarin. Dubbelpanera dem noggrant genom att först vända osten i vetemjöl och därefter i lätt vispad äggvita
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
På med fyllning i mitten och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Och extra gott till var färsk rödkål. Fräs runtom så den får färg, på med salt och peppar
Koka potatisen och mosa med en klick smör. Toppa med riven ost. Bokmärk gärna och spara till kommande ljumma sommarkvällar där grillen står tänd var och varannan dag
Blanda kycklingen i pannan med bacon och purjo. Låt riven vitlöksklyfta fräsa med sista minuten. Här kommer ett tips till helgens middag i form av en snabblagad och krämig kycklinggryta
Jag börjar med ett gott och salt tilltugg. Nu ska jag börja fylla bloggen med lite tips inför nyårs. Jag ska bara handla alla klappar, pynta granen och fixa lite sånt först
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.