Här är en rätt där den halländska grönkålen är som bäst, tycker jag. Och så här i mellandagarna är det helt perfekt med något som man vräka i sig mängder av utan att få det minsta dåligt samvete
I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Så var det måndag igen. Och vilken start sen då. Regnet fullkomligt vräker ner utanför fönstret och det är ett under att vi ens kom upp ur den varma mjuka sängen idag
Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
När jag tänker spansk mat så är inte potatis det första som kommer i min hjärna. Därför blev jag lite överraskad att en av de mest typiska maträtterna på Teneriffa var vanlig potatis kokad med skal i en massa salt (typ havsvatten) så att de torkar ihop lite och blir extra goda och smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.