Till det gjorde jag en riktigt god Spetskålssalladmed en grym vinägrett. Bänkad framför Sveriges mästerkock så härligt med alla duktiga människor och så kul att se hur glada de blir som går vidare
Ingredienser Portioner. 4 2 gula lökar ca 600 g minutfiléer av kyckling 3 msk olja salt svartpeppar 350 g tikka masala sås 3 dl gröna ärter 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 spetskålshuvud (à ca 400 g) 1/2 lime Till servering naanbröd ris (gärna saffransris) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera med kokt potatis och spetskålssallad. Krydda ströbrödet med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med 1 msk smör och stek kycklingen på båda sidor tills de får en fin gyllenbrun stekyta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.