minuter i smör, avsluta med att tillsätta ärterna och örtsalt. Bland lingonen med stevia, låt stå. Har lekt om klassikerna wallenbergaren till en nyttigare
)Till fyra portionerWallenbergare. Smaksätt med salt och peppar. Koka upp och smaka av. )Självklart kan man även använda kalvfärs till biffarna, som det egentligen ska vara i Wallenbergare
Wallenbergare. Rör ner mjölk och smör och smaka av med salt och peppar. Skala och koka potatisen mjuk. Servera biffarna med potatismos, lingon och ärter
Blomkålsmosmed chilitouch och wienerkorv. Koka upp vatten med en nypa salt och lägg i korven. Här ger jag rätten LCHF-liv med blomkål istället för potatis
Wallenbergare är fluffiga och lyxiga pannbiffar gjorda på kalvfärs och vispgrädde. Rör ner mjölk och grädde och smaka av med salt och peppar RÅRÖRDA LINGON Rör de tinade lingonen och socker tills sockret lösts upp
Mixa kalvfärsen med kryddblandningen och saltet. Vilket som är originalet eller inte är kanske svårt att svara på men med hela ägg blir biffarna lite fluffigare med sufflékänsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.