Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Fördela kött och marinad ovanpå. Sätt ugnen på 225 grader. Häll såsen över köttet och fördela resterande grönsaker ovanpå, tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Sätt ugnen på 225 grader. Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Lägg upp på ett fat och häll på såsen. 5 tsk basilika 1 tsk krossad rosépeppar 1 dl crème fraîche 2 dl matlagningsgrädde Servering ris salladSätt ugnen på 225°
Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingbitarna runt om på medelvärme i ca 5 minuter
Skär snitt i kycklingen på sidorna och fläk upp kycklingfiléerna. Lägg lite babyspenat på ena sidan. Sätt ugnen på 200 gr. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.