Att sedan ha hallon och saltlakrits till gör det riktigt magiskt gott och en klassisk smak-combo. Servera med rikligt av stora saltlakrits-flakes som du köper i butik, eller varför inte krossa några turkiska peppar och strö över
Variantenden här gången - blåbär och hallon. Det här är nog den godaste glass jag någonsin ätit. Receptet kommer från Annika och hon har vispat ihop den många, många gånger
Jag ville åt den fantastiska gröna färgen till glassen och på köpet får man ju då antioxidanter, aminosyror och en lugnande effekt, kanske inte på samma sätt i en kaloristinn dessert som här som om man byter ut den vanliga latten mot en sån här grön variant
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Enligt mig så finns det alltid plats för god glass, det spelar ingen roll om det är vinter och kallt… glass är gott i alla väder
Jag vet inte hur ni känner för den här oanständigt ohälsosamma desserten (fast det döljer sig ju faktiskt en hälsosam frukt därinne, alltid något), men själv kan jag beställa fylla små lättel på första bästa fulkinakrog bara för att få avsluta med en nyfriterad orgie med glass
Kvargen blir som glass. Nu har jag äntligen testat LCHF våfflor som jag så länge varit sugen på. Inte lika frasiga som vanliga men ändå supergoda så dessa kommer jag göra igen
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Mixa alla ingredienser till glass. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt som du utan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Kakan blir extra smaskig om ni serverar den varm från ugnen tillsammans med en klick glass. Dagens recept får bli ett riktigt amerikanskt recept, dagen till ära
Tog fram råsaftcentrifugen och gjorde oss en varsin frukost-shot också, full med nyttigheter. Naturell sojayoghurt med müsli och Bara Bär havtorn-mango
Kärlekens, romantikens dag. Sandwich med cookiesTag två cookies och lägg vaniljglass emellan. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på enenkel och mycket god efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.