Söndag kväll och veckan är med andra ord alldeles snart slut. Jag har jobbat massor denna veckan, och ser fram emot att inleda kommande vecka med en ledig måndag vill jag lova
I en riktig bolognese ingår alltid morot, buljong och selleri - jag kör oftast med stjälkselleri då jag tycker det blir godast, men rotselleri funkar också jättebra
I begynnelsen av vårt virtuella kök hade vi en rubrik på ett inlägg som fick en del att höja både på ett och två ögonbryn och fundera på hur vi smaksatt vår spätta egentligen, när dom läste "Whiskyoch spätta"
Pepparsåsen gjorde jag genom att först krossa röd-,grön- och svartpeppar i en mortel. Efter ett stressigt, kul veckoslut med tuparen och Borgå-besök är jag tillbaka
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.