Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Smaksätt med salt, socker och vitpeppar. Rör om försiktigt med en gaffel. Salta och peppra. Dekorera varje med en sked löjrom och fint skuren gräslök före serveringen
Parmesanchips med löjrom, gräddfil och rödlök. Hacka rödlök, häll upp rödlök, gräddfil, citron och dill i små skålar och låt var och en dekorera sina egna chips
Borsta potatisen ren, skölj, torka och stick dem med en gaffel eller potatissticka. Känn med sticka. Skär ett kors över varje potatis och kläm upp lite av innanmätet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.