Varva squash med lök och persilja i en väl rengjord burk. Nu har jag verkligen överflöd av squash och då passar det ju väldigt bra att göra den här goda inläggningen
Det passade verkligen perfekt med lite kvällsmat efter ett härlig och svettigt gympass. Börja med att dela alla squash på längden och gröp ur kärnhuset med hjälp av en sked
Detta är en lätt recept där vi fyller dom med bl. köttfärs och paprika som toppas med en smakrik ost. Lägg inkråmet, löken och paprikan tillsammans med köttfärsen i en bunke och pressa ner vitlök
Varva squashskivorna med löken i väl rengjorda glasburkar (jag använde 2 stora burkar). Att lägga in squash i ättikslag har jag, konstigt nog, aldrig tidigare tänkt på att göra
Skölj och halvera frukten på längden och skrapa ur kärnhuset. Skär squashen i ganska stora bitar och koka dem knappt mjuka saltat vatten cirka 2-3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.