Jag har lite dubbla känslor för det här med att äta pumpor. Hittar man rätt är pumpan lagom fast i konsistensen, krispig med en liten lätt sötma som blir extra god till exempel grillad i ugn med olivolja, salt och lite rosmarin eller timjan
. Älskling var på Elgiganten och då kom jag på att jag ville ha en stavmixer till min äggmjölk som jag dricker varje dag (matberedaren har för stor bägare för det) så bad honom köpa med sig en hem
Strö över lite sallad och solrosgroddar och rulla ihop brödet till en wrap. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra
Tag dina ägg wraps och lägg på lite sallad, toppa med tonfiskröran och lägg på lite skivad avokado. Du kan göra några stycken och förvara dem i kylen, sedan är det bara att värma lite snabbt på en varm stekpanna
Blås in lite luft och skaka påsen tills kycklingstrimlorna är helt täckta. Sätt ugnen på 225°C. Strimla kycklingen och lägg i plastpåsen tillsammans med vegetabilisk olja och kryddmixen
Vänd ytterligare en gång, och tryck ut wrappen ännu lite mer. Kan varieras och smaksättas i det oändliga och är dessutom ett bra tortilla substitut till tacos
men jag känner mig lite deppig när jag tänker på att det kanske redan är höst. Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg
Vänd ytterligare en gång, och tryck ut wrappen ännu lite mer. När degen ”satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.