Wrap med vegokorv och fetaostmos
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Potatis Mjölig
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 msk Mellanmjölk
  • 100 g Fetaost
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 250 g Vitkål
  • 1 st Äpplen
  • 1.5 msk Olivolja
  • 2 msk Balsamvinäger
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 560 g Vegetarisk Korv
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 st Gurka
  • 0.5 st Rödlök
  • 30 g Färsk bladspenat
  • 375 g Mjukt Tunnbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.