Smaka av med salt, peppar och chiliflakes. 11 medelstort tortillabröd (40 g). 1Mosa fetaost med en gaffel och blanda med matyoghurt, salt och peppar. 1Värm brödet och fyll med kyckling, fetaostkräm, gurka, lök och tomat
1 dl crème fraiche 1 msk majonnäs 2 tsk senap 1 krm salt ca 2 msk hackad gräslök eller ca 2 msk röd lök 1 burk tonfisk i vatten, avrunnen 1 st paprika ca 12 centimeter gurka 2 st rektangulära tunnbröd 4 st blad av sallad
12 st kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötter basilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKrydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. 1Hacka två av baconskivorna fint och blanda med majonnäs och hackad basilika. 1Toppa med baconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.