XtraBorås v.13
Roberts Kök -
Roberts Kök -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 550 g blandfärs
  • 1 dl mjölk
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 0.75 dl ströbröd
  • 1 st stort ägg
  • 1 st gul lök
  • salt och peppar
  • rapsolja och smör till stekning
  • 33 cl öl
  • 2 dl kraftig kalvfond
  • 3 st lagerblad
  • 10 st krossade kryddpepparkorn
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 st gurka
  • 2 st morrötter
  • 1 del ättika
  • 2 delar strösocker
  • 3 delar vatten
  • 2 msk persilja
  • 6 st scharlottenlökar
  • 1 tsk strösocker
  • salt
  • vitpeppar
  • smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.