yes. Muurikka – maten & kärleken… Norrlandskebab med nybakat, mjukt tunnbröd och renskav. Koka sedan på medelvärme under lock ca 1,5 – 2 timmar. Ca 1,5 – 2 timmar. Sen tillsätter jag messmör, grädde, lingonsylt och låter sjuda ytterligare 10 – 15 min
yes. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
yes. 4 – 6 port. Låt puttra på medelvärme ca 10 – 15 minuter. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Oh yes, visst var det Gekås i Ullared som fick fint besök från vårt kök igår. ) Som ni såg så blev det en del shoppat, men så är det också snart 3 år sedan vi var där sist
Oh, yes. Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ett vinnande koncept. Receptet kommer från bloggen "Bakverk och fikastunder" (mama), men jag har lagt till socker och kanel på äppelbitarna
Yes. Idag har veckohandling blivit av och jag har lagat första rätten som var inplanerad för måndag, en jättegod pasta som vänds runt med chili- och vitlöksolja, citronskal och ruccola
Minns att jagvar uppe hos rektorn och klagade vid flera tillfällen ( yes jag var den där gnälliga eleven som klagade högt när jag var missnöjd med något)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.