) Men jag får allt lite motvilligt medge att det här faktiskt var urgott. chèvrecrème fraîchetorkad myntarivet limeskalJag har inga mått, här gäller det att smaka av och testa sig fram
Där går man helt aningslös, muntert trallande, och donar i sitt kök, medan bacillöverbefälhavaren samlar ihop sina styrkor och lägger upp anfallsstrategin
Fyll på med grädde och koka poatisen försiktigt tills den känns mjuk och stuvningen börjar tjockna. Pumpasoppan, med Asiatiska kryddor, vart extremt god
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Pressa över limeoch häll i den hackade vitlöken och tomaterna
Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Riv i vitlök och häll i fisksås. Toppa med korianderblad och servera eventuellt i små hjärtsalladsblad eller på rostad bröd
Men med en bit folie, en gaslåga och en grill kommer man väldigt långt. Lägg ut en portionsbit öring med skinsidan ner, krydda med havssalt & citronpeppar
Blanda samman den kondenserade mjölken medlimeskaloch saft. Detta är alltså efterrätten i egen hög person som vi talar om, möt den frusna Key lime pajen med marängtopping
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.