Zabaglione och körsbärskompott i äggskal av choklad. Nej, när jag som som elva-åring för första gången kom i kontakt med zabaglione uppstod ingen ljuv musik
Chokladzabaglione och körsbär i äggskal av choklad. Zabaglione och körsbär i äggskal av choklad. Nej, när jag som som elvaåring för första gången kom i kontakt med zabaglione uppstod ingen ljuv musik
Zabaglione. Rör nu ner osten i zabaglionen och tillsätt sedan vispgrädden försiktigt. Zabaglione. vispa gulor och socker i maskin så det blir riktigt vitt och pösigt
Vispa rejält med en ballongvisp eller elvisp så att zabaglionen ljusnar och blir tjockare. 1. Häll 2 msk vin i en kastrull, lös upp gelatinet i det och låt stå
Vispa äggulor och socker vitt och pösigt i rostfri skål eller värmetålig glasform. Häll sakta och under ständig vispning ner marsalavinet i äggblandningen
Klassisk zabaglione eller sabayonne görs ju på sött dessertvin typ Moscato eller Moscatel. Sabayonnen har här fått smak av saffran och serveras med färska björnbär eller frysta som du kokat kompott på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.