500 g
makarona (skoljkice,suplji makaroni,spirale,dugacki rezanci... :D )
1250 g
salame
1200 g
kackavalja
1400 g
kecapa
1180 g
kisele pavlake
13
jaja
1
so,origano
1 ulje1.
Skuvajte makarone u slanoj vodi pa procedite i promesajte sa malo ulja.
2. U
ciniji viljuskom razmutite jaja sa pavlakom,dodajte izrendanu salamu,skuvane makarone i sve zajedno promesajte. 3. Veci pleh oblozite pek papirom,sipajte masu pa premazite odgore sa kecapom,narendajte kackavalj i pospite origano. Stavite u rernu da se zapece oko 15 minuta.
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Sprid tomatpuré, vitlök, crème fraîche och curryn över pizzan. Baka pizzan i botten av ugnen på 250 grader i 6 till 7 minuter. 2 Färdiga kylda pizza bottnar. 1 Påse riven pizzaost
Fredag och idag kanske ni är sugna på pizza. Godaste pizzan är ju faktiskt den du gör själv och har du aldrig prövat den här LCHF-varianten så tycker jag du ska göra det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.