Klä en braspanna medfoliepapper, och häll kycklingochmarinadeni formen. Man kollar på bildenoch sedan på receptet och upptäcker ganska snart om recepten, verkar påhittade eller om bilden är tagen, av något helt annat bakverk
Det är något särskiltmed grönsaker marineradeiolivoljaoch sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginenochzucchinini tunna skivoroch stek dem iolivolja
Här ska ni få min godaste lasagne, ochiochmed det även den godaste köttfärssåsen. Jag brukar göra den klar rätt tidigt också får den stå och puttra och gosa tillsigi ett par timmartills det är matdags
Pitabrödmedkycklingfärsochvitlöksås. Jag försöker locka med både Tommy ochLeif men icke. Jag bad om lunchförslag och strax var det STORA matbråket igång
Iquinoabiffarna har jag lagt tillriven parmesan - den ger inte bara massor av smak, utan hjälper dessutom tillmed att hålla ihopbiffarnaoch ge dem den där litekrispiga ytan
Torka ur zucchininmedlite papper och häll ut vätskan. Smaka av med salt och peppar. Gott är det i alla fall och snart högsäsong för våra härliga svenska zucchinis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.