Efter att ha botaniserat någon timme bland de sprängfyllda hyllorna fick jag med mig ljus miso, röd currypasta, sobanudlar, mörk sesamolja, tofu och svart bönsås
Kvällens middag blev sesampanerad torsk meddillyoghurt. Det har varit lite si och så med inspiration till matlagning ett tag nu, det blir lätt samma gamla rätter som går runt runt här
Efter en myshelg i Väsby är jag nu åter tillbaka i vardagsrutinerna och jag började dagen med att försöka bränna av några kalorier från helgens goda mat och dryck
Ugnsbakad lax meddillyoghurt och citronpiffig vårsallad (Linas). Jag har blivit förkyld, rivjärn i halsen (började med rethosta igår), snorig och huvudvärk
Servera biffarna med rotfrukter och dillyoghurt. Mixa med jordnötssmör och vitlök i matberedare. Blanda med morötter, sesamfrön, potatismjöl, persilja och salt
gurk och dillyoghurt. Salta och krydda gärna med lite vitlökspulver. Stek i rikligt med rapsolja. Stek i rikligt med smör i en stekpanna tills de är klara
Åt alltså det här till lunch idag, testade bara med lite olika saker och det blev riktigt bra. Skala zucchinin med en potatisskalare till tunna strimlor
Servera laxen med citron- och broccolibulgur och dillyoghurt. Här lyser flitens låga på jobbet, men idag tog jag ett brejk och åt lunch med vänner på stan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.