Efter en myshelg i Väsby är jag nu åter tillbaka i vardagsrutinerna och jag började dagen med att försöka bränna av några kalorier från helgens goda mat och dryck
Fetaost är en riktig favorit för mig, så gott att bara äta som det är men också väldigt gott att tex blanda ner i färsbiffar eller varför inte tillsammans med rödbetor, dom passar mycket bra ihop
Receptet fick jag från en vän som serverade krämen med lax och rotfrukter, himmelskt gott. Fantastiskt god fetaostkräm som passar att serveras till de flesta rätter
Mosa den med en gaffel. fetaost. 1crème fraiche eller tjock rysk yoghurt. 1olivolja. 1några basilikablad1. Bryt fetaosten i mindre bitar och lägg den i en skål
Efter att ha botaniserat någon timme bland de sprängfyllda hyllorna fick jag med mig ljus miso, röd currypasta, sobanudlar, mörk sesamolja, tofu och svart bönsås
Lägg halvorna på en plåt med ett bakplåtspapper. Fetaostkräm. Ikväll var jag inte så superhungrig så jag körde en enkel middag, fick inspiration från ICA
Servera med biffarna, fetaostkrämen och sallad. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Blanda ihop smulad fetaost, olivolja och crème fraiche till fetaostkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.