Zucchinipasta (zoodles) med ärtpesto och soltorkade tomater. Det är även en rätt som jag själv äter ofta, oavsett vad jag har får mål med min kost för tillfället
Hyvla zucchinin med en osthyvel, potatisskalare, spiralizer eller en köksassistent. Häll av vattnet och strila över lite oljvolja (valfritt) och rör runt, lägg upp zucchinipastan på en tallrik och servera
Att blanda riven zucchini med pasta är riktigt gott och kan verkligen rekommenderas.  Till middag ikväll åts den med tomat- och bönsås och riven parmesanost
Zucchinipastan på bilderna har jag gjort med hjälp av en mandolin. I detta inlägg kan du läsa mer om hur man gör zucchinipasta, eller zoodles som det också kallas
Blanda avokadopeston medzucchinipastan. Hyvla zucchinin med en potatisskalare till bandspagetti. Häll resterande ingredienser i en skål och kör med stavmixern till en krämig konsistens
Min första kontakt medzucchinipasta fick jag under en båtmässa i Monaco, eller egentligen rättare sagt i Frankrike på gränsen till Italien… svårt att håll reda på i vilket land man egentligen är när man rör sej i de där trakterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.