Blanda med zucchinin och lägg ut skivorna på en plåt med bakplåtspapper. Toppa med mynta. 150 g fetaost el Apetina® vitost. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g zucchini 2 tsk harissa 1 tsk honung 2 msk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 30 g salladsskott 150 g fetaost el Apetina® vitost 1 dl grovhackad färsk mynta
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten
Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.