Det låter säkert jättekonstigt men det är så gott och man blir verkligen mätt på få kalorier. För att få lite mer volym på maten och mer näring har jag lagt till mer grönsaker i min kost
Dags för måndag igen och meat-free Monday. Förra veckan åt vi denna supergoda morotssoppan, som var väldigt mättande i sig men jag bakade även lite bröd till att doppa i soppa
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Det största problemet som jag har haft med morotssoppor har varit den söta smaken, men i denna variant balanserar tomaterna och färskosten upp sötman från morötterna
3 dl rivna morötter 1 grönsaksbuljong5 dl vatten 2 dl grädde 1 dl cremefraiche Timjan Salt och peppar 2 msk tomatpuré Koka ihop 20 minuter mixa ihop med stavmixer. 1 dl cremefraiche Timjan Salt och peppar
Jag tycker att mixade morotssoppor ibland kan bli en aning för söta, men i den här soppan balanseras morotssötman upp perfekt av syrligheten från den pressade apelsinen och crème fraichen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.