Älgfilé med grönpepparsås - 4 personer
mojsan
mojsan

Älgfilé med grönpepparsås - 4 personer

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 Älgfile ca 800 g
  • 1 msk grönpeppar (i lag)
  • 3 dl Vispgrädde
  • 1 msk soja
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

    1) Putsa filen och skär i ca 3 cm tjocka skivor.

    2) Stek dem i en stekpanna med smör så att de får fin färg på båda sidor.

    3) Ta upp på ett fat.

    4) Hacka grönpeppar grovt.

    5) Häll grädde och grönpeppar i stepannan och smaka av med soja, salt och peppar.

    6) Lägg i köttskivorna och låt puttra tills de är genomstekta.

    Servera med Potatisgratäng.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.