Sätt ugnen på 175 grader.
Kladdkaka: Smält smöret och låt svalna något. Rör ihop ägg och socker. Blanda dom torra ingredienserna och rör ner i smeten, rör sist ner smöret. Vispa inte kladdkakssmeten då kan det bli för mycket luft i och den kan bli torr.
Smöra och bröa en rund form på ca 24cm i diameter med avtagna kanter. Häll upp smeten i den smorda formen, tryck ner 10-15 After Eight-bitar och grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter. Den ska fortfarande vara lös i mitten, den stannar till sig efter 3-4 timmar i kylen. Gör tryffeltoppingen innan du ställer in kakan i kylen.
Topping: Häll grädden i en kastrull och bryt ner chokladen. Låt smälta under omrörning och rör chokladen blank. Häll tryffeltoppingen över kladdkaka och ställ svalt i kylskåp. När toppingen har svalnat något så trycker du ner After Eight-bitarna i ett snyggt mönster över kakan.
Ingredienser (aftereight-kladdkaka). Resultatet blev den här drömgoda kladdkakan med after eight. After eight-choklad gör sig verkligen så himla bra i bakverk
ca 12 bitar Kladdkaka 150 g smör (+ lite till formen) 4 ägg 4 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 4 - 5 msk kakao 2 dl vetemjöl (+ lite till formen) 1 nypa flingsalt 10 - 15 bitar after eight Tryffeltopping 3/4 dl vispgrädde 300 g mjölkchoklad after eight bitar Till servering vispgrädde Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Bryt after eight i mindre bitar och rör ner så de smälter. ½ platta after eight. After eight-pannacotta 2 port. 3 plattor after eight. 1 platta after eight. Garnera med 1 msk vispad grädde på varje, lite kakaopulver och ½ platta after eight. 3 plattor after eight. 1 platta after eight
Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men after eighten gjorde den sega insidan ännu segare
så rör i AFTER EIGHT och rör tills de smält och det blivit en jämn. Smält 1 msk smör, rör i 8 bitar AFTER EIGHT och avsluta med 2 msk. 14 bit(ar) After Eight. 8 bit(ar) After Eight
Här kommer ett riktigt enkelt recept på en supergod cheesecake med After Eight i. Det går perfekt att förbereda after eight cheesecake en eller ett par dagar innan servering om man vill, slå bara lite plast över så att den håller sig fin
ca 8 plattor After Eight. ca 25 plattor After Eight. Skär ca 8 After Eight-plattor på mitten och stick ner dem i smeten. Smält ca 25 After Eight-plattor över vattenbad. ca 8 plattor After Eight. ca 25 plattor After Eight
Det gav mig tillfälle att göra denna tårta med smak av After Eight. Jag visste precis hur jag ville ha den - chokladbottnar med en mintgrön fyllning med bitar av After Eight
Kladdkaka med after eight. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Skär after-eight i bitar. after eight,. 10 st after-eight. 10 st after-eight. After eight-tryffel. Om man gillar mint så kommer dessa troligtvis bli en favorit, krämiga tryfflar som smälter i munnen
Denna gången bakades det en After Eight brownie som jag ringlade vit choklad över. 12 st after eight. Häll ner smeten i långpannan, dela After Eighten på diagonalen i 2 bitar och tryck ner dem i brownie smeten. 12 st after eight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.