2. Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
3. Skär broccolin i långa buketter och lägg i en ugnsfast form.
4. Skala och riv ingefära. Blanda broccolin med ingefära, soja och olja och rosta i ugnen i ca 20 min.
5. Kyckling: Tärna kycklingen och skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen tillsammans med vitlök. Krydda kycklingen med salt och chiliflakes. Tillsätt currypasta, kokosmjölk och soja och låt kycklingen sjuda i ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.
6. Servera kokosgrytan med ris och toppa med koriander.
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Här serveras de krispiga kycklingbitarnamed en fräsch råkostsallad medasiatiska smaker. Finns det något godare än superkrispiga kycklingbitarmed saftig insida
Servera med Ris. Skär Kycklingbrösten i bitar lägg i bunke. Rör ut mjölet med vattnet i en skål. Häll curry-paprikablandningen över kycklingen och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.