1. Skär de tinade laxfiléerna i kuber. Salta och peppra laxbitarna runtom.
2. Pressa vitlöken. Hetta upp olja och fräs samman vitlöken med currypastan.
3. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt allt sjuda upp. Lägg ner laxkuberna i grytan och låt de sjuda sakta i ca 5-7 min. Smaka av grytan med salt och chiliflakes.
4. Strö över rikligt med koriander och servera med ris.
Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad. Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna
Ketjap manis ser ut som ovan och hittas bland de asiatiska varorna i mataffären. Igår grillade vi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze
detta kallar jag LCHF Ikväll är det ONSDAGSPASTA och då med krabba som huvudingrediens. Måste bara tipsa om en underbar marinad till lax, som smakade helt enkel lovely Å superduper enkel att tillaga
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter
Börja först medlaxen. Riv ingefäran och blanda med alla övriga ingredienser. Till laxen. Lägg över laxen i en ugnsform med skinnet på nedansidan och häll över sojablandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.