1 burk
Cremé Fraiche gärna en smaksatt med Paprika/Chili
1 st
röd paprika
1 ask
färska champinjoner
3 msk
ketchup eller chilisås
2 msk
sweet chili sås
100 gram
riven ost
salt
svartpeppar
paprikapulver
Beskrivning
Sätt ugnen på 225°C.
Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt dem. Bryn hastigt i en stekpanna runtom.
Blanda cremé fraiche, tärnad paprika, skivade champinjoner, ketchup, sweet chili sås och lite av osten. Krydda efter egen smak.
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform (utan röran) och sätt in mitt i ugnen i ca 25-30 minuter, eller tills kycklingen är genomstekt.
Fördela sedan créme fraiche blandningen ovanpå kycklingfiléerna och strö på ost och ställ in i ugnen ca 5 minuter tills osten fått lite färg. Används gärna termometer så allting blir genomstekt.
Servera med klyftpotatis eller ris samt en god sallad.
Halvera kycklingfiléerna. Servera med en god sallad och till exempel ris eller klyftpotatis. Vänd kycklingfileérna i mjölet och bryn sedan runtom i stekpanna
Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg. Blanda grädde, cremè fraiche, chilisås och ostronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.