Chokladbröd
tompalindh
tompalindh

Chokladbröd

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1. 500 gram Smör
  • 2. 4 dl Florsocker
  • 3. 600 gram vetemjöl
  • 4. 80 gram Kakao
  • 5. 20 gram Vaniljsocker
  • 6. 16 gram Bakpulver

Beskrivning

    1. Arbeta snabbt ihop alla ingredienserna
    använd kallt smör.

    3. Väg upp till 300 grams bitar
    Rulla till längder .Lägg på smord plåt
    Platta till längderna
    4. Pensla med ägg , strö över pärlsocker
    5. Baka i 200 grader varm ugn eller i
    varmluftsugn i 180 grader i ca 12 minuter
    6. Skär upp dom i sneda bitar medans
    dom fortfarande är varma.
    ca 40 st

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.