Step 1
Preheat the oven to 180C/160C fan forced.
Grease twelve 80ml (1/3 cup) muffin pans and line with paper cases.
Step 2
Use electric beaters to beat the egg yolks and sugar in a large bowl for 3 to 4 minutes or until very pale and thick.
Beat in the vanilla .
Step 3
Beat in the flour until combined.
Pour in the butter and beat until well combined.
With the beaters on low speed, gradually add the sweetened condensed milk and milk.
Beat until well combined.
Step 4
Use clean electric beaters to whisk the egg whites and extra sugar in a bowl until firm peaks form.
Step 5
Use a large spoon to fold a third of the egg white into the flour mixture.
Repeat in 2 more batches until just combined (you may have a few lumps). Pour into prepared pans.
Bake for 30 minutes or until the cakes are set but wobble slightly.
Set aside in the pans to cool completely.
Step 6
Meanwhile, to make the ganache, place the white choc melts and cream in a heatproof bowl over a saucepan of simmering water (don’t let the bowl touch the water).
Cook, stirring occasionally, for 4 minutes or until melted and combined.
Set aside to cool.
Place in the fridge for 1 hour to chill.
Use electric beaters to beat until firm and silky.
Spoon into a piping bag fitted with a star nozzle.
Step 7
Carefully remove the cakes from the patty cases and pipe the ganache on top of the cakes to serve.
I found a jar in the freezer with condensedmilk and thought I have to bake something with it. So I made a coffee cake that got a good taste of the milk
With the beaters on low speed, gradually add the sweetened condensedmilk and milk. Bake for 20 to 22 minutes or until the pies are firm but mixture is slightly wobbly. 395g can sweetened condensedmilk. 250ml (1 cup) milk
1. Gurkmejapasta. Sjud gurkmeja och vatten på låg värme i ca fem minuter till en krämig pasta. 2. Lägg i 1 tsk av gurkmejapastan, ingefära, rapsolja, honung, mynta och mandelmjölk i en kopp
Har ni hört talas om ”golden milk”. Efter att ha läst en massa artiklar om gurkmeja så har jag försökt att få i mig och familjen gurkmeja varje dag, antingen i maten (ett enkelt sätt är att ha lite i sås eller riset) eller att dricka det i ”golden milk”
Ingredienser Portioner. 4 glas 1 msk färsk eller malen gurkmeja 1 tsk färsk eller malen ingefära 1 tsk malen kardemumma 1 tsk malen kanel 1 krm vaniljpulver 4 tsk kokosolja 1/2 dl vatten 8 dl osötad havredryck eventuellt honung att söta med Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Min favorit är absolut choklad whoopies med marshmallowfluff frosting. Sista bilden visar ja en mellanstor whoopie,sen mellan och sist mini whoopies lika stora som en femkrona
Golden Milk har en sammansättning av nyttiga kryddor som verkar antiinflammatoriskt och tillsätter man även lite cayennepeppar så sägs förbränning öka och vara bra för matsmältningen
En av nästa stora grej sägs vara Golden Milk. Golden Milk baseras på kryddan gurkmeja som länge använts inom Ayurovedisk matlagning för dess många hälsofrämjande egenskaper
2 cups milk. Preheat oven to 350F. Place all ingredients to a large bowl and beat together until combined, or place in blender at one time and blend until mixed together
Bakade Whoopie Pies för första gången förra sommaren , då var de inte fullt så trendiga här i Sverige som de är just nu, de är bara så tokgoda, påminner om glassen Sandwich, iallafall om man gör den klassiska varianten som är chokladkakan med marshmallowsfyllning
Whoopie pies. Whoopie pies,. 0kommentarer. Så, igår blev det att göra något nytt, första gången jag testar att göra dessa små kakor, bakverk eller vad man nu ska kalla dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.