5 msk
dijonsenap (börja med mindre och smaka av först)
3 tsk
torkad dragon
lite tamarisoja, salt, svartpeppar
kokosolja och smör att steka i.
Tillbehör
1 knippe
sparris
1/2
rödlök
1 msk
kokosolja
1/2 msk
rödvinsvinäger
50 g
feta
salt, svartpeppar
Beskrivning
INSTRUKTIONER
Sätt ugnen på 200 gr.
Salta och peppra kotletterna på båda sidorna och bryn i kokosolja (utan smak) och smör.
Lägg över i ugnsform. Stek champinjonerna i samma panna, lägg ovanpå köttet.
Vispa ihop ingredienserna till såsen, häll såsen över.
Sätt in i ugnen i ca 25 minuter.
Finhacka rödlöken och bryt av den hårdaste delen av sparrisen och fräs i kokosolja på låg värme tills sparrisen blivit lagom mjuk. Lägg upp och blanda med lite rödvinsvinäger, salt och peppar. Smula fetaosten ovanpå.
Sen blandar vi fonden med grädde till en ljuvlig sås och serverar. Är du hemma under dagen kan du med fördel vänta med att lägga i morötterna några timmar, så behåller de sin krispighet lite bättre
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Håkan svor lite extra när han steg in i hallen i kväll, det var nämligen han som fick motvind på hemvägen, Anki fick däremot rulla hem i både medvindoch nedförsbacke - somliga har det förspänt
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Medans potatisen kokar, tar du och viker ut fjärilskotletternaoch kryddar dem på insidan. Lägg skivad lök och sätt ihop kotletterna och fäst dem med tandptare så fyllningen stannar kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.