Fläskfilé eller kycklingfilé i krämig vitlökssås
catrineyngbro
catrineyngbro

Fläskfilé eller kycklingfilé i krämig vitlökssås

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Författare: Åse Portioner: 8 1x
  • INGREDIENSER
  • 8 personer
  • 2 stycken fläskfiléer eller 1 kilo kycklingfilé
  • 2 paket bacon
  • 2 burkar cantadou vitlök
  • Champinjoner (200 g ca)
  • Salt, peppar, en skvätt soja
  • Smör
  • 5 dl creme fraiche
  • 2 dl grädde

Beskrivning

    INSTRUKTIONER

    Putsa och skiva fläskfilén, stek i smör så den får fin färg. Lägg över filén i form. Stek strimlad bacon till fin färg. Skiva champinjonerna och lägg sedan champinjonerna och baconet ovanpå fläskfilén. Koka upp creme fraiche, grädde och cantadou och smaka av med salt, peppar och soja! Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.