Grönkålschips  /  Recept av Kristina Andersson
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Grönkålschips / Recept av Kristina Andersson

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Passar som tilltugg eller som crunchig smaksättning eller topping på sallader och fisk.
  • 4 st
  • grönkålsblad, stora
  • 1,5 msk olivolja
  • 1/2 tsk flingsalt
  • 1/2 msk citronsaft, valfritt

Beskrivning

    Klar
    1. Riv av stjälkarna från grönkålen och riv den i mindre bitar.

    Klar
    2. Massera in oljan, saltet och eventuellt citronsaften och lägg ut grönkålen på en plåt.

    Klar
    3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader, i 10–15 minuter eller tills chipsen är krispiga.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.