Hälsowrap (Kycklingwrap)
Tim Olsson
Tim Olsson

Hälsowrap (Kycklingwrap)

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Wrapbröd, Kycklinginnerfilé, Bladspenat, Smörgåskrasse, Tomat, Gurka, Fetaost 3%, Turkisk yoghurt 0%, Barbecuesås 0kcal, Chillimajonäs 0kcal, Ättiksgurka, Salt, Peppar.

Beskrivning

    Börja med att marinera kycklingfiléerna i en blandning av Matolja, Soya, Salt, Grillkrydda, Chilipulver, Vitlök, Salt, Honung och pressad Citronjuice i en försluten plastpåse. (24H optimalt) Sedan stek på hög värme tills kycklingen får krispig yta.

    Grunda ett wrapbröd med bladspenat, skär upp gurka, tomat och kycklingen och lägg över spenaten. Plocka och strö över krassen. Klicka i turkisk yoghurt och ringla över barbecuesås och chilimajonäs. Toppa med ättiksgurka.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.