Börja med att marinera kycklingfiléerna i en blandning av Matolja, Soya, Salt, Grillkrydda, Chilipulver, Vitlök, Salt, Honung och pressad Citronjuice i en försluten plastpåse. (24H optimalt) Sedan stek på hög värme tills kycklingen får krispig yta.
Grunda ett wrapbröd med bladspenat, skär upp gurka, tomat och kycklingen och lägg över spenaten. Plocka och strö över krassen. Klicka i turkisk yoghurt och ringla över barbecuesås och chilimajonäs. Toppa med ättiksgurka.
En varm dag passar det med kall mat. Att köpa färdiggrillad kyckling är bekvämt men det betyder inte att mina kycklingwraps inte krävde något jobb i köket
Gratinerade Paprika&KycklingWraps. 15 januari 2017 @ 19. 29. För ett antal år sedan, ja faktiskt väldigt många år sedan åt jag en lunch på ett ställe och blev tvungen att be om receptet för att det var så gott
Här kommer ett tips ni absolut inte får missa. En perfekt supersnabb rätt till helgen som alla gillar. Orientbröden hittar man i affärens brödhylla och de påminner lite om en gräddad pizzabotten
Kycklingwraps8 portionerIngredienser4 skinn- och benfria kycklingbröst skurna i mindre bitar1 liten gul lökSaften av 1/2 lime2 msk rinnande honung1 nypa salt3-4 klickar chilisås 1 msk solrosoljaValfria grönsaker såsom sallad, gurka och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.